sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Pirkko kirjoittaa: Viikko 38

Pirkko kirjoittaa: Viikko 38

1 kommentti:

 1. Jupsis, tupsis, pimpeli-pompeli.

  Pirkon viesti oli mennyt spam-kansioon, että melkein menetin hyvän viestin.

  Mutta siis -hatunnosto! On mukava lukea "oman kylän" juttua, josta tulee mieleen mitä kaikkea voisi tehdä jos asuisi kotiseudulla. Tai tarkkaan ottaen ei se niin mukavaa olekaan, kun ei halusta huolimatta pääse rientoihin osallistumaan. Niin ja tarkkaan ottaen mitä tuota omaa kylääkään lainausmerkkeihin laittamaan, eihän Tohmajärveläisyyttä saa juuriharjallakaan pestyä pois. Eikä sen puoleen ole tarviskaan.

  Joka paikassa (missä vain joku reppana erehtyy kysymään) kerron olevani Tohmajärveltä. Viimeksi perjantaina opetin muutamalle tyypille Punaisen ristin Tohmajärven osaston halauksen. Eivät varmasti unohda oppia, ei vaikka Timo oli vieressä.

  Pirkon blogi (ja muut vastaavat) pitää Tohmajärveläisyyttä elävänä. Jonkun pitää olla se joka keksii hyvän ajatuksen ja jota sitten muut seuraavat. Ne muut on sitten Muut vastaavat suluissa.

  Mutta oli sitten idealamppu tai muut vastaavat, pitää ääntä. Kertoa että kylä elää ja voi hyvin, huolimatta kaikesta siitä toiminnasta mistä kalliolla kukkulalla yritetään tehdä asian estämiseksi.

  Pirkon kirjoituksesta tuli myös mieleen, että Alasin on unohtunut tilata. Niin, että näin ne yhden viestin avulla vain markat omaan kuntaan ropsahtivat.

  VastaaPoista