keskiviikko 9. syyskuuta 2009

9.9.2009

Tämän päivän päivämäärässä on numeroita 9. Radiossa sanottiin, että monelle tämä päivä on hääpäivä. Maistraatissa on ollut tungosta. Aloin miettiä omaa hääpäivää tai siis meidän Reken kanssa yhteistä, siis enhän yksin naimisiin menny. Se oli 3.4 (piti hetki miettiä oliko se sittenkin 4.3). Vuosi oli 1983. Elikkä 3.4.1983. Siinä ei toistunut mikään muu numero kuin 3. Elikkä ei ihmeemmin mieleen painuva päivä numeroiden suhteen. Mutta tietysti kyllä muuten. Kukapa se ei hääpäivään unohtaisi oli päivämäärä numerot mitkä tahansa. Vai oletteko kuulleet, että joku olisi unohtanut? :) Tässä samalla onnittelelen Kaurilan kylältä paria, joka on tänään mennyt naimisiin. Onnea heille, päivämäärä on helppo muistaa, varmasti muistavat päivän muutenkin. Kaunis päivä onkin.
Seuraava helposti muistettava päivä on sitten 10.10.2010. Sitä, kun on jo naimisissa niin ei se voi hääpäivä omalla kohdalla olla. Mutta, jotain merkittäväähän voisi sille päivälle vaikka järjestää. Voisihan se olla vaikka lapsen hääpäivä, lapsen syntymäpäivä se ei voi enää olla minun kohdalla.
Tässä olikon tälle päivälle vähän sellaista päiväilyä. Johtuneekohan tekstini siitä, että on muutaman särkylääkkeen hiprakassa selkäsäryn vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti