sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Mahla

Viime viikolla oli Tohmajärvellä avointenovien päivässa Nordic Koivun mahlahallilla. Kyllähän sitä piti kiinnostuksen ja uteliaisuuden vuoksi mennä paikalle. Kyllä kannattakin. Mahla juoman ja kahvin lisäksi Susanna Maaranen esiteli tuotetta, valmistusprosessia, hallin tiloja, mahlasta tehtyä kosmetiikkaa ym. Todella mielenkiintoista. Varsinkin Ranskassa se on yksi kosmetiikan aineosa. Myös siellä apteekissa sitä myydään pienessä pullossa annosmitan kanssa. Pienet millimäärät pitävät sinut terveenä ja voimallisena.
Oikein paljon Onnea yrittäjille! Pitää olla ylpeitä että olemme saaneet tällaisen trendi yrityksen Tohmajärvellä, ja  raaka-aine on oikein vanha terveystuote ja todella luonnonmukainen.
Mietin olisiko suomessa kosmetiikkateollisuudella käyttöä tehdä mahlasta ryppyvoidetta. Sille voisi olla kova menekki ihan Tohmajärven apteekissa. On täällä aina sen verran ryppyotsaista väkeä....

3 kommenttia:

 1. HYvä Pirkko ,siula se on tuo ajatus kohdallaan.Että ryppyotsaisiako Tohmajärvellä,se pitää paikkansa.Valitetaan jo valittamisen ilosta ,milloin mistäkin .Tämä Helli se on niin monen mielen myrkkyttäny.Ei malteta odottaa mitää hetkeä enempää.Välillä tuntuu että onkohan mikään mieleen ,kun kaikki tuntuu menevän pieleen.Ei osata iloita mistään mitä on ,vaan siitäkin valitetaan .Tympii välillä kuunnella ,saatikka lukea.Katsotaan nyt tämä yritys miten se lähtee menemään ja toivotaan että hyvin .Onnea yritykselle.Mie en elävissä kuvissakaan toivo menevän huonosti.Pitää sitä olla sen verran hyväkäytöksinen ettei toiselle toivo huonoa .On pian itse siinä kuopassa mitä toiselle kaivaa.Sitä on sen verran jo kolunnu tätä maailmaa että on nähny myös huonoa ,joillakin se on aina sitä ,vaikka mitään ei puutu.Katkeruus on paha jos sen antaa myrkyttää mielen jo terveenä ollessa,mitä mahtaa sitten ollakkaan kun sairaus rupeaa koettelemaan .Iloitaan mitä on nyt ,tulevasta ei tiedä ja eilisestä ei enää kannata murehtia.Hyvää viikkoa sinulle ja pidetään yhteyttä .Anki

  VastaaPoista
 2. Niinpä Anki!
  Olin pari vuotta sitten sellaisessa yritysillassa. Siitä tehtiin myös Karjalaiseen juttua, meikäläisestä oli vain lause, että olen visioinut kokous saunan rakentamisesta ja markkinoinnista.
  Jopas ol seuraavana päivänä "nekatiivit" liikkeellä, "mitä se semmonen on", "ei kannata", "kuka hullu se semmosta tarvii" "venäläisiä ilot.. vartenko" ym. että se kannustamisesta kuntalaisilta.
  Pirkko

  VastaaPoista
 3. SE on niitä kateellisten panetteluja.Ei osata iloita toisen hyväää tarkoittavasta ,ei sitten millään.Mikä se on mielen niin myrkyttäny?
  Ei toiselle mitään ,miule vaan.On se vaan mukava jos toisellakin pyyhkisi hyvin ,ei siitä tarvii pitää mahotonta messuakaan ,kunhan näkee miten toinen nauttii oikealla tavalla.Mie en uskalla edes toivoa pahasti menevän ,johan se sanoo sanakin että älä himoitse toisen omaisuutta ,palvelijaa ,karjaa tai mikä tahansa on toisen omaa.Jos tässä nyt on mitä meikäläisellä mitä toinen himoitsisi.Mutta leikkiäkin saa laskea kun se ei loukkaa toista.
  Tietysti jos niillä omaisuuksillaan rupeaa leventelemään ja heittäytyy röyhkeäksi toisia kohtaan ,onhan se silloin kyseenalaista.Mutta annetaan nyt yritykselle työrauha ja toivotaan parasta .Miulta puuttuu tuo tunne että oisin kateellinen Maarasille ,en tunne heitä sen paremmin.Mutta voin toivottaa vilpittömästi onnea ja menestystä:Terveisin Anki .huomenissa asuntorannan "vanki".Kadehtikoon ken tahtoo sitäkin

  VastaaPoista