tiistai 5. lokakuuta 2010

Lilluttelua

Männä perjantaina oli nuorison kielellä "ihku ilta" meidän mökin rannassa. Lähes 30 nykyistä Helliläistä entistä Tohmajärven vuodeosaston työntekijää vietti hellimis iltaa.
Oisittepa ollu ihmiset kärpäsenä katossa, kateelliseksi olis moni tullut. Illassa oli niin vahva yhteishenki, ettei sitä ois "puukolla" leikattu. Vaikkakin muutokset ja remontit ovat hajoittaneet työntekijöitä puolelle sun toiselle, niin se ei ole hajoittanut sitä yhteyttä joka on entisessä tiimissä muodostunut.
Tässä porukass olisi ainesta vaikka kiertäväksi "opetusryhmäksi" maailmalle, kuinka työyhteisön henki ja tseppi on kunnossa.
Kaikille näille työntekijöille toivon työniloa ja muutenkin iloa jatkossa uusissa tiloissa, uusissa tehtävissä ja eläkepäivillä. Mahtoton rikkaus on tälläinen työyhteisö joss olen saanu olla eri sijaisuuksien muodoissa mukana. Ei oo ollu toista moista ennen, vielä.

2 kommenttia:

  1. Oli vaan niin mukava nähdä näitä kamuja,ovat ihan namuja ,mie kun en muuten namuista tykkää ,vvan mieluusti heidän seuraan lykkään.Jos saan kutsun tulla mukaan ,minua ei estä kukaan ,menen vaikka juosten matkan ,ja hyvin myös vielä jaksan .Näin tapahtui myös perjantain juttuun ,tungin itseni seuraan tuttuun.Hillopossuja lupasin porukalle tekaista ,vaikka oli keitiössäni sen jälkeen sekaista.Sehän oli vain hetki kun kaikki oli taas siivottu ja paikat hyvin .Sen jälkeen juoksuun tarvittavan puvun ylleni pukaisin,laukun täytin vaihtovaatteilla ,mieleni myös hienoilla aatteilla.Munkkipossut sai kyydin ,mutta asvaltille veti"Lyytin".Sää oli suotuisa lähteä menemään kohti Kaurilan kemuja ,maistuivat possut ja paljussa oli kiva kelliä.Iloa vaan elämäänne jotka palvelevat Helliä.Tekee sitten työtä missä tahansa tuntuu se joskus mistä saa rahansa.Kiitos kaikille mukana olleille ja Pirkolle ,järjestit mahdollisuuden tähän iltaan ,annoit mökkirantasi käyttöön :Terveisin Anki

    VastaaPoista
  2. oi jospa oisin voinut ollaa muukaaanaaaa =D T:niina

    VastaaPoista