torstai 30. syyskuuta 2010

Kurkku kipeänä aamuun ankeaan...

Vaikka kuinka vitamiinilisiä olen popsinut, se yllätti sittenkin. Siis, tämä syysflunssa. Vai liekkö laivan ilmastointi saanut sen aikaan?
Riikan risteilyllä oli leppoisa meiniki, ja tapasi mukavia ihmisiä. Kaupunki näytti parhaanpuolensa, olihan mahtava sää ja hyvin opastettu kiertoajelu. Toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi Riikan vierailuksi.
On täällä meilläkin nyt ruska upeimmillaan. Vaikken ole nyt flunssan takia paljon jaksanu ulkona olla, eikä nyt uskalla metsässä paljon yksin "samoillakkaan". Onhan näitä karhu havannointeja ihan joka puolen. Meilläkin oli  liikuskellu navetan takaa. Onneksi yhdessä ainoassa omenapuussa ei ole niin runsaasti omenoita, että olisi kiinostanu ikkunan alle tulla. Voin vain kuvitella, että kenellä on karhu omassa puutarhassa vähän hirvittää jo omalla pihallakin liikkuminen. Karhu kuuluu suomalaiseen luontoo, mutta ei pihapiiriin ja vielä välttelisi ihmisiä.
Tänä viikonvaihteena ei karhut uskalla tulla lähimainkaan Ellilän ympäristöä. Rantasaunalla iso kylpytynnöri lämpiää ja lähes 30 Hellin hoitajaa saunoo ja lilluu lämpimässä  paljussa. Luulenpa, että niin paljon lähtee puheensorinaa ja ääntä ettei karhut tule kurkkimaan, tai mistäs sen tietää jos mielenkiinnosta :).
Mie yritän flunssan rippeet jättää Isonsyvä lampeen kastautumalla. Saas nähä kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti