torstai 20. toukokuuta 2010

Makkaran myyjä


Makkaran myyjänä
Tulevana kesänä olen monessa tapahtumassa makkaranmyyjänä ja se on homma mistä todella tykkään. Myös uskallan itseäni kehua, että olen aika taitavakin siinä. Sehän on aika vaativaa homaa :). On otettava monta asiaa huomioon tilaisuudesta missä makkaraa grillaa ja myy. Arvioitava paljonkohan on varattava tavaraa. Siihen vaikuttaa tietysti sää, se että minkälaista porukkaa on tulossa tapahtumaan, mihin aikaan se on. Monesti vähän kolakka sää suosii makkaran myyjää. Kesäteatterilla on päivänäytökset "myyvimpiä", onkohan niin että on monesti lounaan aika. Urheilukisoissa (yleisurheilu) on arvoitava mihinkä aikaan sitä menee eniten, että on valmiiksi kunnolla grillattuja makkaroita. Suosittujen laijien ja jos huippunimien suoritusten aikana ei tulla makkarakojun ääreen. Mutta sitten on pieniä taukoja ja odottelua joilloin on kuhinaa ja oltava ripeänä. Olenkin jo ilmoittautunut Joensuun Eliittikisoihin myyjäksi. Se on myös tärkeää mitä makkaraa grillaa. Ei pidä mitään halppismakkaroita grillille laittaa, eikä myöskään ole kannattavaa mitää ihan täysiliha makkaroita myydä. Kohtuu hintainen ja laadukas grillimakkra on mielstäni Atrian Hiillos. Siinä on hinta/laatu suhde kohdallaan. Toivottavasti tänä kesänä teistäkin lukijoista mahdillisman monen tapaan marakojun äärellä.

3 kommenttia:

  1. ihan periaatteesta aapöllönkin pitää tulla maistamaan. lähes kasvissyöjää tosin hiukan kirpoo, mutta nyt ei auta marista.

    VastaaPoista
  2. Kokeilepa Korpelan grillimakkaraa, et varmasti pety, eivätkä asikkaatkaan!

    VastaaPoista
  3. Ei vain taida kyseisen kuvan varustus täyttää kaikkia myyntiin liittyviä hygieenia määräyksiä.....

    VastaaPoista