torstai 7. kesäkuuta 2012

Puhtaat ikkunat

Nautin eilisestä uurastuksesta, puhtaat ikkunat tuvassa. Eilinen päivä olikin kiikkumista tikkailla, avaamista, sulkemista, paukkuttamista, nostoa, vääntöä, kiipeilyä ym. On sen verran yhdessä ikkunassa ruutuja ja korkeutta, että työstä kävi.

Kesä on sitten alkanut. Kukat kukkii ja tuoksut on mahtavat.
Aika on hurahtanut taas niin nopsaan. Kevään aikana perustettiin Tohmajärvelle Nurkkala ry. yhdistys. Lehdissä on ollu juttakin siitä. Siitä miten mie sotkeennuin siihen??? Olli Riikonen ja Liisa Laasonen otti yhteyttä Kaivon naisiin (johon jollain lailla kuulun) että lähdettäiskö vetämään ent. Aktiivien toimintaa, koska työttömyys on Tohmajärvellä ongema ja työpaikkoja tarvittaisiin pitkäaikaistyöttömille. No, sitä sitten muutama kerta pohdittiin. Vaikka Kaivo voimavarayhdistys onkin, todettiin se ylivoimaiseksi entisten touhujen päälle. 
Eikös sitä sitten pienempi porukka siitä Liisan ja Ollin painostuksesta vai kannustuksetakohan lähdetty yhdistyksen perustajajäsenikis. Onneksi on yhdistyksellä tomera vetäjä ja rekisteri papereita odotellaan, että saisi palkkattua työntekijöitä. Vaikka taitaa monta mutkaa kuiten vielä olla esissä ja selvitettävänä.
Tässä Nurkkalassa en mie kerkee touhuamaan muute,n kun osallistumalla hallituksen kokouksiin.

Puoliso lähti tänä aamuna Rovaniemelle, tiijätte varmaan miksi :). Oijoi, en mie ois jaksanu lähtee linja-autoon niin pitkää matkaa politiikan takia istumaan. Mutta, hyvä että iso joukko ihmisiä jaksaa. Puolue saa uuden puheenjohtajan. Muuta kantaa en ota, kun toivotaan että uudistuu.

Mutta, juhannuksen jälkeen kyllä jaksan lähteä Helsinkiin EM kisoja katsomaan. Liput on hankittu jo ainakin miesten keihäsfinaali päivään. Eija ystävän sain huoukuteltua kaveriksi. Se on sitten niin, niin kisatunnelmaa. Stadioni ja arvokisat... tämä on jo kolmas kokemus yleisurheilun arvokisoista. Siis penkkiurheilijana.
Tänään on vapaa päivä ja ohjelmassa on kesäloma tytön Jannan kanssa lähtee katsomaan Erosen maatilalle eläimiä, kanoja on mielessä hankkia, mutta mietitään vielä. Varuilta on pahvilaatikko takakonttiin pakattava.


Tässä kuva hevosesta tallissamme, Janna hoitaa täällä meillä ollessa. Lupasin myös käydä ruokkimassa välillä. Ratsastamaan en ole vielä uskaltautunut, en kyllä tiedä liekkö painorajoitusta.




1 kommentti:

  1. Tuollainen ratsu on kyllä lapselle turvallinen ja vakaa;)) Onko Janna lapsenlapsi?

    Ihanaista kesää, Pirkko.<333

    VastaaPoista