tiistai 28. joulukuuta 2010

Paukkuuko?

Vielä on epävarmaa paukkuuko meillä uudenvuoden raketit tai pakkanen? Kumpikin on mahdollista, mutta kummankaan pauketta en niin kaipaakkaan.
Työn tohinassa vaihtuu tämä uusivuosi. Kiteen hoivakodilla on starttaus juuri silloin käynnissä. Joten hellan äärellä on oltava tarmokkaasti. On mukavaa, kun kaikki on uutta ja mielenkiintoista.
Uudenvuoden lupauksia en ole suunnitellu tekeväni, kun en niitä muista seuraavaa päivää pidemmälle. Joka aamuhan sitä pitää luvata itselleen pyrkimystä parempaan tai jotain sellaista.
Tulevalta vuodelta odotan itselleni terveyttä, että pärjää lähimmäisteni kanssa. Tietysti viihtyvyyttä työpaikalla, mielenkiintoa ja hyviä hetkiä työkaveriden ja talon asukkaiden kanssa.
Pieni kesäloma matkakin olisi kiva juttu. Hyvä marjasato, oli se sitten vaikka Venäjän mummoilta ostettuna. Lämpimiä päiviä ja lammessa lämpimät uintivedet. Vähän itikoita ja kärpäsiä....jne.... elikkä ihan normaalia vuotta.
Tässä kevättalvessa on mm. yksi "puuhastelu" missä olen mukana, Riikosen Ollin vaalikampanja. Kampanjan tukemiseksi on järjestetty arpajaiset. Elikkä tulen teitä monta lukijaa lähestymään arvan myynnin merkeissä. Arpa maksaa 5 euroa. Pääpalkintoina on mm. soutuvene, taulu tv 32, läppäri, akkuporakone, kalevala koru (naisen ääni), sukset, lomamökki yöpymisiä Ruokkeella, lahjakortteja eri liikkeisiin, ym. ym. Sivuilla :
http://www.olliriikonen.fi
voit lukea arpajaisista ja tietysti Ollin ajatuksista.
Kaikille teille lukijoille toivotn oikein Hyvää Uutta Vuotta! Vuodelle 2011 positiivisia asioita ja varsinkin positiivista ajattelua. Mikään ei "syö" niin paljoa kun, se jos naama ja ajatukset  on "nurin".

1 kommentti:

 1. Niin ,näin kun vuosi on kohta lopuillaan ,ajattelee mennyttä aikaa .Jos nyt muistelis vuotta takaisin päin ,mitähän sitä tekisi toisin ,en juuri mitään?
  Olen suht"koht" tyytyväinen elettyyn .Uudelta vuodelta odotan ,terveyttä,itselleni ,puolisolle ja kaikille lähimmäisilleni .Eli en rajaa ketään pois ,kenelle en terveytä sois.Että Olli menestyisi vaalityössään ja menisi läpi ,sitä toivon .Se ois niin hyvä juttu.Sitten mie haluun nähdä kuka Tohmajärven -kuntaa johtaa,saavatko paremman johtajan ,vai onko jären harhaan johtaja .Näille naukujille ois hattuun lippa.Mie en jaksa kuunnella jatkuvaa narinaa,valitetaan jo siitä ilosta että saadaan valittaa.Työtehtäviäkin on ollu ,en kaipaa enempää,eilenkin olin Ruskolassa.Menen taas puolessa välin ensi kuukautta.Sinulla on varmasti uudessa mukava olla ,on uudet haasteet.Tuskin sielläkään saa jouten olla ,on se sisään ajo sielläkin tehtävä.Raketteja ei ole hankittu ,eikä hankita ,minä en ole osannu niistä iloita ,en koskaa.En ole myöskään lapsille opettanu niiden paukuttelua .JOs omassa elämässään ostavat ,siitä vaan .Mutta joku järki tuossakin tuhlauksessa .On rahan reikiä,antaa köyhille ,niitä on jos on liikaa rahaa .
  Ensi viikolla tulee pienet tytöt käymään ja sitten keksitään taas kaikkea kivaa.
  Tällä viikolla on monta kyläilypaikkaa,pitänee käydä ettei jää rästiin liian montaa.
  Mutta toivon teille ja itselleni hyvää uutta vuotta ,suotuisaa kesää ,marjaista sellaista ,tatteja paljon.Kevään odotuksin ,terveisin Anki

  VastaaPoista