keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Riikaan

Olen lähdössä viikonloppuna Keskustan risteilylle Riikaan, Reken ja ystävien kanssa. Kovasti odotan matkaa. Onhan se mukavaa arjesta irrottautua ja nähdä omaa kylää etemmäksi.
Se vaan, kun täältä meiltä asti lähtee risteilemään, on jo lähes päivän matkustanut kunnes on Helsingin satamassa. Sitten, kun laivalla "tankkaa" buffeepöydästä vatsan täyteen, niin kylläpä hytti vetää puoleensa.
Tämä risteily poikkeaa näistä normi Tallinan risteilyistä sillä, että laiva keikuttelee 14 tuntia Riikaan. Maissa oloon  on aikaa n.6 tuntia, olemme varanneet opastetun kiertoajelun ja tutustumisen vanhaan kaupunkiin.
Onhan erilaista myös se, että laiva on täynnä keskustalaisia. (tai aikovia;)). Ohjelmaa on järjestetty laivalle, on seminaareja, paneeleja, eduskuntavaali ehdokkaita esittäytymässä, karaoke kilpailua ym. ym. En usko, että jaksan seminaareissa istua, mutta se että tapaa ihmisia ja varmasti tuttuja vuosien takaa. Olin aktiiviisempi politiikan suhteen keskustanuorten aikaan. Osallistuin valtakunnallisiin ja piirin tapahtumiin aktiivisesti. Myös toimittiin täällä omassa osastossa ja Keski-Karjalaisten kanssa aktiivisesti. Niiltä ajoilta varmasti tapaa ihmisiä tällä risteilyllä.

Nyt tässä on alettava vaatekaappeja katsella, mitä sitä laittaa matkalaukkuun. Pitäsköhän sitä joku bilehile vaate sitä yökerhoa varten?
Elikkä aatteellinen viikonvaihde tulossa.


1 kommentti: