tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kesä alkaa olla "kuumimmillaan".

Nyt voi sanoa, että kesä on tullut minulle ja Ellilään. Talo oli ensimäistä kertaa tänä kesänä pursuen porukkaa yöseudun ja varauksia tulee... Mikäs sen mukavinta ja lakanapyykkikin ulkona kuivuu iloisesti.
Tuleva viikonloppu on Potsipäivä viikonvaihde. Silloin on vipinää puolessa ja toisessa. Potsigrilli tirisee Kaurilan kylätalolla perjantai iltana. Toivotaan runsain määrin ruokailijoita tai muuten vaan käviöitä Kylätalolla. Siellä voi tutustua koulumuseoon, valokuva näyttelyyn ja myös taidetta näytillä. Tämä taitaa olla neljäs kesä järjestää tapahtuma ja suosioita se on saanut.
Lauantaina sitten arvaillaan, kuka kuntalaisista on siaksi pukeutunut. Joku vaikuttava henkilöhän se varmasti on. Tai muuten kuntalaisille tuttu. On sitten tanssia Huviniemessä ym.ym.
Itse osallistun Potsigrilliin, koska olen yksi emännistä. Lauantain toritapahtumaan en kerkeä, kun käyn vähän "vieraan leivissä". Sunnuntaina vielä harkinnan alla suuntaanko  Pihtiputaan keihäskarnevaaleille vai pysyttelenkö kotona.
Asiasta toiseen... Tämän aamun aamuteeveessä keskusteltiin kovasti lisäydinvoiman tarpeellisuudesta. On tulossa eduskuntavaalit, kovasti odottelen kun ehdokkaat on asetettu ja heidän kantaansa lisäydinvoimaan. Keskustalaisena odotan, vaihtoehdon kannattajia löytyy ehdokkaista. Muutenkin toivon, että Keski-Karjalan alueelta löytyy hyviä tai hyvä :) ehdokas vaaleihin. Kuntapolitikointiin en ota kantaa, mutta kun tässä lähestytään vaaleja, varmasti tulen kirjoitelemaan mielipiteistäni valtakunnan politiiksasta. Jotenkin tämä kuntapolitikointi luo joskus jännitteitä parisuhteeseen, heh heh.
Oikein hyvää Potsiviikkoa kaikille !

2 kommenttia:

  1. Tulloo muuten paljon noita kirjoitusvirheitä, kun en pahemmin tekstejäni tarkistele.
    Pirkko

    VastaaPoista
  2. Kirotusvirheistä viis, jos jotain häiritsee, jättäköön lukematta. Maailmassa on tärkeimpiäkin ongelmia! Esim. tämä energiantuottaminen. Pilikunviilajat ovat oma lajinsa, he vain arvostelevat, heidän kannattaa hankkia omia kokemuksia itsearviointiin. Hyi Merja, kun taas tulee tuutin täydeltä, mutta oikeesti minua ärsyttää mrrr.
    Oikein kaunista hyvää kesää puuhanaiselle, on hyvä, kun joku jaksaa!!! 10 pistettä. Toivottaa sulle Saukkoska

    VastaaPoista