keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Koiran pennut on suloisii....

Ei voi ilmoja moittii. Varmasti tätä lämmintä kesää muistellaan vielä pitkään. Ellei nyt tämä "tavoiksi" tule. Joskus kyllä on helle tuntunut tuskaiselta, mutta nythän hoetaan, älä valita, nauti, tulee vielä pakkasiakin. Näinhän se tietysti on.
Kesään on kuulunu ihan perinteisiä asioita. Rannalla, uimassa, kesävieraita, itikoita ja nyt kärpäisä. Koho kohtana on tälle kesälle koiranpennut. Meidän Juulia beagle pyöräytti 10 pientä suloista pentua. Eipä ole päiväaskareita puuttunut. Vellin keittoa ja kakan siivoamista riittää. Mutta, kyllä ne on suloisia ja niidn kasvamista on tosi mukavaa seurata.
Kesään on kuulunut myös jalkapallo kisat jotka kestikn sitten alkukesän. Nyt taasen seurataan yleisurheilun EM kisoja. Niitä tykkään todella katsoa. Olin Helsingissä EM kisoissa 90 luvulla ja myös 2004 MM kisoissa paikan päällä. Nautinnollisia hetkiä, toista tietysti kuin tv. ruudun ääreltä. Muuten kentän laidalla en ole montaa kertaa tänä kesänä ollut. Mutta Kalevan kisat on tulossa Kajaanissa, jos sitä sitten sinne.
Kesän kulttuurit on vähän jääny vähemmälle. Potsipäiville ei tullut osallistutta, enkä vielä kesäteatteriakaan ole katsonut kun makkaragrillin takaa. Mutta, kyllä tässä vielä kerkiää.Pitäny vähän lääkekuuria popsia kesän aikana joten "vajaalla" vähän menty. Mutta, siihenkin toivotaan "parannusta".
Elokuun kuutamo yöt on tulossa ja kesä jatkuu...

2 kommenttia:

  1. Onpa siula Pirkko paljon pentuja :=O

    Onnittelut 'äitile'<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aili, näin siut teatterilla tänään, mitäs tykkäsit?
    t. Pirkko

    VastaaPoista