lauantai 16. helmikuuta 2013

Kyllästynyt

Otsikko antaa ymmärtää, että tässä on todellakin ikävän kyllästynyt. Ei tässä muuta "hätää", kun tämä talvi jo alkaa riittää.
Miten se onkaan mukavaa marraskuussa kun lumi valkaisee maan, mutta näin helmikuussa se alkaa jo riittää. Odotan niin, niin aurinkoisia päiviä, kun oikein näkee kuin lumi sulaa.
Lumikuorman vähenemistä ja kevään pikkuhiljaa tuloa on mukava seurata työmatkoilla.
Ajelen aamuisin kuuden ja seitsemän välillä Kiteelle. Nyt on vielä pimeät aamut, mutta pian alkaa valjeta. Monta huomiota on talven taittumisessa matkan varrella.
Kun en omista enää suksia ja hiihtotaito on varmasti jo ruostunut niin ei mielenkiintoa hangista. Tietysti lumikengillä olen jonkun kerran taapertanut. Siihen on kyllä loistavaa, jos ne hankiaiset tulevat. Nyt upottavassa lumessa on tietysti tehokasta, mutta ei mielenkiintoista.
Pientä kuntoilun "poikasta" on kyllä ollut ohjelmassa. Alkoi vähän kiire tulla, kun kuntoutksen toinen jakso lähenee ja ne 3kk tavoitteet pitää nyt saada tehtyä kolmeen viikkoon :), miten lie päässy unohtumaan?
Kerron sitten "tuloksista" Herttua viikon jälkeen.

1 kommentti:

 1. Moikka Pirkko!
  Kiva lukea siun ajatuksia,ne on niin positiivisia,niissä ei oo katkeruuden häivääkään vaikka oot ollu koettelemuksissa,kivuista puhumattakaan .
  Mutta ken vaivojansa valittaa on vaivojensa vanki ,sanotaan ,ja se jos mikä pitää paikkansa.
  Joskus ,onneksi harvoin olen ollu terkkarilla ja joutunu odottamaan vuoroa,milloin veri ym.kokeissa.Jos erehdyt virkkamaan jotain vaivojasi ,on jollain toisella kahta kauheammat vaivat.
  Silloin päätin etten puhu mitään itseni tai varsinkaan ota kantaa kenenkään vaivoihin .Siitähän ei tuu loppua siitä kertomuksesta .
  Olen kuullu ihan tarpeeksi.
  Kiva että pääsit kuntoutukseen,ja kiva että Mikko on menny kihloihin ,saat kohta valmistautua isovanhemmuuuteen,pääsee Reke mummon viereen maaten,sekös hauskaa.
  Mie olin tänään laturetkellä,hiihdin 30km.
  Karjalaisen Tepe voiteli sukset ,hyvin luisti ja pitivätkin hyvin aamupäivällä,iltapäivällä jo keli muuttui,sitten ei niin hyvin pitäneet,vaan olinkin jo loppumäessä.Taisi Risto taisi tulla vastaan ,en Rekeä nähny.
  Lumikengät on hyvä keksintö,meillä on molemmilla ja käydään pitkät lenkit,polku kiemurtelee pitkälle sinisen tien viereen ,josta laskeudun ala-Risteeseen ja Lahdenjoen tietä kohti rantaa,sieltä nousen Hannosen Matin kelkkauraa Risteen koulun luo,siitähän jo kotiin kaarran .
  Miten sie oot salilla käyny,me oltiin Arjan kans torstaina hiihdin 30km päivällä.
  Seppo käy yleensä sillä aikaa kävelemässä kun mie oon hiihtämässä.
  Töihin kovasti houkuttelivat ,kieltäydyin nyt että ennätän hiihtääkkin .4 h oli sanonut irti itsensä,sijaisia ovat ,palkkaerimielisyyksiä.
  Pomo oli joutunu itse tekemään iltavuoroja ,oli väsyny täysin kun koko päivän oli joutunu olemaan.Hyvä että olet motivoitunut kuntoilu asiasta,se on tärkeää tällä iällä,vaikka sie ootkin nuorempi kovasti ,mutta kun on sairastanu ,se on entistä tärkempää.
  Toivon sinulle kaikkea hyvää ja nautinnollista kuntoutusviikkoa ,kevättä päin,iloitaan pienistäkin näin :)
  Terveisin Anki

  Jos erehdyt

  VastaaPoista