sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Huh, pitkä kuukausi takana.
Miten se tammikuu tuntuikin niin mahottoman pitkälle. Viimeinen viikko tuntui ihan "kuollelta" kaikkialla. Kaupassakin käydessä tuntui, että eihän täällä ole ketään. Ei tullut käytyä missään kylässä tai muutenkaan missään muualla liikkumaan kuin töissä.
Ai, niin. Käytiinhän me siellä Egyptissä, mutta tuntuu että siitäkin on lähes puoli vuotta aikaa :).
Mutta jospa sitä tästä touhukkaammin helmikuuta ja kevättä kohti?

Järjestöt missä toimin heräilevät järjestämään kaikkea mukavaa ohjelmaa ja tapahtumaa. Vuosikokousten järjesteleminen, ja kun sitä toimintakertomusta kirjoittaa ja suunnitelmaa tarkastelee. Antaa se taas puhtia kaikkeen mukavaan toimintaan.
Kaivolla suunnitellaan laskiasi/ystävänpäivä tapahtumaa. Nurkkalassa on tulossa mm. huutokauppa ja onhan ruokalatoimintakin lähtenyt käyntiin. Käykäähän molemmissa paikoissa.

Kaivon toimijoille, mie taas kerran hattua nostan. En osaa sanoin esittääkkään sitä kiitosta mitä ne naiset siellä touhuavat ja saavat aikaan. Kaikkihan perustuu talkootyöhön. Tietysti toimininnan idea on, että käsityö- ja leipurilaiset saavat tuotteiden myynnistä myös korvausta itselleen.
Olin iloinen, että ihmisiltä saa aina ideoita ja esityksiä toimintaan.
Minulta pyydettiinki voisiko Kaivo alkaa "pyörittää" laulu/karaoke kerhoa. Toiminta voisi olla päiväsaikaan. Ymmärrän, että kaikki laulamisesta tykkäävät ja varsinkin karaokesta, eivät mielellään lähde iltamyöhäiseen laulelemaan.
Tämän asian otan esille meidän Kaivolaisten hallituksen kokouksessa tällä viikolla. Esillehän tulee mistä vetäjä, milloin ja kuka se vetäjälle "kahvirahat" antaa. Antakaahan vinkkejä.

Reino on tämän viikonlopun ollut  taas reissussa. Keskustapuolueen tapahtumassa Helsingissä ja myös laivalla. (varmasti mainitsee, kun mainihin "taas"). Miula ei tarmoa sellaiseen riitä. Tai se matkustaminen linja-auto, laiva, linja-auto, ei houkuta. Ja voi olla,että ei jaksais politiikkaakaan koko viikonloppua :)
Vietin rauhallista viikonloppua kotosalla, vaikkakin vähän ärsytt,i kun auto sippas lauantaina.

Nyt sitten valoisella mielellä helmikuuhun ja kevättä kohti.
Tällä viikolla olisi vihdoin toiveena saada lumityöt tehtyä mökiltä ja aloittaa saunominen siellä. Ah, sitä odotan...Myös viikon mukavia tapahtumia kun ystävä Tarja on tulossa vierailulle ja ihan yökylään.
Tässä kuulumisia Pirkolta :)


1 kommentti: