keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Toppatakki

Talvivaatteet
Tänään kaivelin toppatakkia, hattua ja hanskaa esille. Luvassa talven tuntua. Sitten vielä tunti tulee lisää aikaa viikovaihteessa. Illat pimenee ja on lupa vaan olla nyhjöttää tuvan lämmössä.
Vaikka ei minun pitäisi nyhjöttää. Minulle on ohjelmoitu sellainen fysiojumppa selkäoireisiin, jos huolellisesti ohjeita noudatan ei muuta tarvitse tehdäkkään.
Kuntavaalit on viikonvaihteessa, äänestämässä ole jo käynyt, että jäljelle jää vain vaalivalvojaiset. Vaikka eiköhän tulokset ole hyvissä ajoin selvillä, sen jälkeen spekulointia jonkin aikaa. Enempää en ota asiaan kantaa.
Tänä iltana pakastin ensimmäisen satsin hirven lihaa. Olen iloinen että Reino on Ismon kanssa yhteisellä osuudella hirviporukassa, eikä tuo Laurakaan pahoillaan ollut.Ei sitä mahottomasti sitäkään.
 Kun tuvan uuni lämpiää pitää paisti pistää uuniin. Ehkä viikonlopuksi ja sitä Hasusen sikaa sekaan, nam. Isänpäivä lounas on varmasti tänä vuonna hirveä. Tiedoksi vaan nuorille sinne Savonlinnaan.

Nurkkalan toiminta pääsee pikkuhiljaa vauhtiin. Vihdoinkin on saatu palkkatuella palkattua henkilöitä töihin. Kaksi työskentelee terveyskeskuksen kahviossa ja kaksi on Nurkkalassa pesulassa ja kirpputoria pyörittämässä. Tietysti Eira ja tradenomi harjoittelija Jenni heidän lisäkseen paikalla.
Takkuista on alku ollut, prh.n rekisteröinti tökki, sen jälkeen talon lämmöt ym. Mutta kunta on nyt vuokrannut koko kiinteistön ja toiminta päässyt alkuun. Siellä myös ikäihmiset pitävät kerhoaan maanantaisin ja nuoret jatkaa Pysäkin tilossa sen "tuuletuksen" jälkeen. On hyvä, että tilat toimii.
Roolini tässä Nurkkalassa on hallituksen jäsen. Sitä, kun on sellanen yhteisöhöperö niin ......

Lauantaina sitten tulkaa ihmiset katsomaan Kaurilan kylätalolle esitystä Sotakesä 44. Mainoksia esityksestä on Uutisalasimessa ja www.kaurila.fi sivuilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti