torstai 7. huhtikuuta 2011

Hai saappaat.

Olinkohan vähän turhamainen, mutta kun halusin ja tarvetta oli. Siis hankin aivan netin kautta itselleni hai kumisaappaat. Saappaat jotka oli todella suositut 70 luvulla. Ihastelin niitä ensiksi Sokoksen kenkähyllyssä, mutta mikään väri ei ollut mieleen. Sitten, surffatessani netissä, löysin ihanat oranssit. Maksoihan ne enemmän kuin Tokmannin kumpparit, mutta onhan nämä Nokialaiset ja oranssit. Sitä en tiedä kestääkö nämä Nokialaiset sitten yhtään sen pidempään kuin jotkut halppis kummarit nykyään. Kuitenkin on mukavaa ulkoilla rapaisilla pihoilla nyt huoletta sukat kastumatta.
Nyt, kun kumpparit ovat minulle vain "herrastelu" kengät voi vähän niillä fiilistelläkkin. Silloin kun viellä oli lehmät ja työtä navetalle, oli turvakengät tarpeen ja ne jalassa en kylille lähtenyt.
.
Kumppareilla äänestämään...
Ennakko äänestys on alkanut, kuulema aivan samaan tahtiin kuin edellisissäkin vaaleissa. Tänään annan vaalikyydin vanhemmilleni. Oman ääneni tiputan Värtsilän äänestyspaikalla. Äänestysaluita on yhdistelty, joten paikka on meidän kylälle uusi, joten pitäähän sitä käydä katsomassa miten asiat on hoidettu siellä.


Ehdokkaat on ahkerasti kiestäneet maakuntaa ja olleet esillä toreilla, messuilla, ollut paneeleita, vaalitiaisuuksia ym. Myös sanomalehdet on mainoksia pullollaan. Varmasti jokaiselle löytyy sopiva ehdokas. Äänestäjät varmasti paneutuvat edokkaan "sanomaan".
Tänään aijon käydä vaalikahvit nauttimassa Keskustan vaalituvalla ja tarjookohan ne kahvia tai jotain Kokoomuksen korvakahvilassa. On ukavaa keskustella ihmisten kanssa mitä kuuluu tämän päivän Suomelle ja mitä siltä odotetaan.
Oman edokkaani jo lukijat tiedättekin 31

2 kommenttia:

  1. Ja siitä se siilaantuu;)

    Terveisiä vanhemmillesi, Pirkko, t. Aili-mummo<3

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista