keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Suunnitelma suksille

On mieltäkin valaiseva asia. että päivä pitenee ja valoa saa lisää. Vaikka ei olla vielä helmikuuss, niin mieli on jo keväinen. Vaikka vielähän tässä voi notkahduksiakin tulla. On varmasti tuulta ja tuiskua luvassa ennen kevään koittoa.
Heti helmikuussa jännittelen taas omia terveyden asioita, kun kontrolloidaan miten on syöpä kestäny piilossa. Se on jännitys mihinkä ei koskaan totu. Jos tästä pääsee "puhtain paperein" on mieli kevyt ja tarmoa riittää.  Mitään hiihtolomia ei varmasti ole, ellei nyt muutaman päivän vapaita sellaiseksi katsota. Mutta, se ei ole syynä ettei hiihtämään voisi mennä. Tässä meidän kylällä on latuja joka talon pihasta toiseen ja mukavia metsälenkkejä. Kylällä Matti ja Masa pitävät latuverkostoa kunnossa. Mutta, mites tästä vielä olet hiihtämään lähteny, kun joko pakkasta, tai tuiskua, töissä tai väsyttää. Elikkä vielä on hyvät "syyt" löytyneet siihen, etten ole monoja ja suksia kaivanut esiin. Tuonne kylän pintaan valaistua kiekkoa kiertämään en ole kyllä innostunut. Minulle se hiihto pitää olla nautinto. Eikä tällä kunnolla ja lihastasapainolla (pitkän ajan hiihtämättä) kehtaa sinne latusen tukoksi mennä. Koti kylän maisemat on paraita hiihtomaastoja. Kaurilan vaaroillahan niitä riittää.
Keväälle on myös jännitettävää tulevat eduskuntavaalit. Tiedossahan on että Tohmajärvellä on ehdokkaana Olli Riikonen. Olen Ollin tukiryhmässä ja vahvasti sitä mieltä, että Ollissa on kokemusta ja järkeä kansanedustajaksi. Ollin vaalikampanjan tukemiseksi on myynnissä arpoja. Minulla on myynnissä niitä ja toivottavasti kohtaan arpojen kanssa mahdollisimman monta ihmistä. Arvat maksavat 5 € ja on palkintona, soutuvene, taulu tv, tietokone, akkuporajone, korua, lahjakortteja ym ym. Lisää tietoa www.olliriikonen.fi  (tämä edellinen oli mainos).
Elikkä kevättä kohti hyvät lukijat. Kerron sitten hiihtokokemukseni, kun se on ajankohtainen. Montako monttua kaatumiseni on ladulle aiheuttanut tai onnistuiko voitelu vai pettikö kunto.

2 kommenttia:

 1. Tiijjän mie sen, miten vaikeeta on huonokuntosen hiihto. Van nyt en ennee tarvihe lähtee lavule, kun oikeeseen ranteeseen pistää niin kovasti, jottei hiihosta tule mittään. Nyt pijän tätä sikatautii, jota on pelätty kovasti, melekein yhtä paljo kun syöpee...

  Onnee vian siule Pirkko siihen terveystarkastukseen, on varmasti jännä paikka<3
  Miusta sie out hienosti selevinny siitä vaikeesta tauvista: toivon sitä eilleennii<3

  Ilosta ja valosoo mieltä toivotan siule elämääs<3

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista