torstai 1. huhtikuuta 2010

Aurinkoa, loskaa ja kuraa.

Kesää kohti menään. Pitkään aikaan en ole tätä blogia päivitelly, ehkä pakkanen kohmetti talven aikana. Nyt, kun kevät aurinko lämmittää, sitä "heräilee" vilttinsä alta elolle.
Talvi taittui loppujen lopuksi ihan nopsaan. Melkeimpä väliä Kaurila - Värtsilä "hitsatessa". Elikkä ajelin työpaikan ja kodin väliä. Mitään ihmeellisempää tapahtumaa, matkaa tms. ei ollut. Jos, nyt ei oteta lukuun Reken tippumista katolta. Mutta, siinäkin oli onni onnettomuudessa. Muutaman viikon levolla toivottavasti paranee.
Mutta, kyllä nämä aurinkoiset päivät ja vesien virtaaminen saa taas pään surraamaan vaikka minkälaisia suunnitelmia. Mietin kovasti Ellilän kesää. Vielä Tammikuussa ajattelin, että ensi kesä vedetään ihan matalalla profiililla, jos, joku nyt käy yöpymässä. Nyt on kuitenkin suunnitelmissa, opastettuja polkupyöräretkiä (vinkki Marjaanalta), millanen markkinointi kanooteille, kylpytynnörille. Kannattaskohan kesäkahviota ja jotain pikku myymälää latoon, hankkisikohan eläimiä pihapiiriin jne....Sitten tietysti, että teenkö vielä "vierasta" työtä vai olenko täysipainoisesti tässä kotityössä kesän? Kyselenkö koululaisia kesätöihin? Millaista markkinointia? jne.. Kylätoiminta myös on mukavaa, kesällä varsinkin. On tulossa Potsigrilliä, juhannusjuhlaa, lauluiltaa ja mitä nyt keksitäänkin. Tämä energia lataus mikä kevät auringon säteistä tarttuu toivottavasti kestäisi vähintään elokuun puoleen väliin :).
Nyt sitten D vitamiini pilleri purkki kaapin kätköihin ja valmistautumaan vuoden ihaninpaan aikaan, enkä valita sisälle kantautuvasta kurasta ja kevään kiukuttelevista säistä.

3 kommenttia:

 1. Hienoja suunnitelmia:-) On se hyvä että muillakin "pörrää" pää täynnä suunnitelmia! Niin, ei kannata valitella kuran kantautumisesta, vaikka Akkalan kylätie on paikoin kuin liejuvelli ja koiran mahanalusta ja tassut kuin suoraan viemäristä nostettuja:-D

  VastaaPoista
 2. Anna vain surista ja pörrätä, siitä se sitten lutviutuu ns. normaaliksi toiminnaksi. Oikein hyvää kevättä ja menestyksellistä Kesää.

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, että oot taas entiselläsi...eli pää täynnä suunnitelmia.
  Miusta teillä on niin mahtavat olosuhteet matkailun kehittämiseen Ellilässä, että kannattais tosissaan panostaa siihen. Se tietysti vaatii aikaa ja paikalla oloa aika paljon eli yksityiselämä tietysti kärsis. Ymmärrän, että ei oo helppo valita vieraan työn ja yrittäjyyden välillä. Toivon, että osaat tehdä ratkaisun, johon oot tyytyväinen.
  Nautitaan nyt auringosta ja loskasta ja puroista. Siitä se kesäkin saapuu tuota pikaa...
  Terv. Marke

  VastaaPoista