torstai 27. joulukuuta 2012

Uudelle vuodelle

Päivä pitenee ja siirrytään vuodelle 2013. Hups, vaan miten nopsaan taas on vuosi vierähtänyt. Mietinkin, miten on mahdollista, että aika tuntuu menevän nopeampaan vuosi vuodelta, vaikka itse hidastuu?
Joulun aika on ollut meillä rauhaisaa. Kinkkua on enää palanen ja suklaarasioistakin taitaa olla enää "kuoret" jäljellä. Tästä on hyvä aloittaa härkäviikot.

Joululahjat oli hyvät ja terveyteen liittyvät :), parasta aikaa istun "piikkimaton" päällä ja veri kiertää...
Uudelta vuodelta toivon terveyttä, työtä, toimeentuloa ja lähimmäisen huomioimista. Eikös ne ole ne ihmisen perusasiat? Tätä toivoisin ihan jokaiselle ihmiselle.

Uusi vuosi aloitetaan Reinon kanssa Egyptin matkalla. Ihan on pakko tämä matkalle meno julkistaa, koska ollaan ensimmäistä kertaa lähdössä ns. etelän lomalle yhdessä. Eikä sitä olla erikseenkään hyvin montaa kertaa matkusteltu. Lähinnä meidän yhteiset matkat on olleet kotimaassa. Eikä ole huonoja matkoja olleetkaan, viime kesän Kuhmon ja Taipalsaaren reissu on positiivisesti mielessä.
Tältä Egyptin matkalta ei ole mitään ennakko odotuksia. Kohteessa harrastetaan paljon sukeltamista, mietittiinkin, että mitenkähän onnistuisi meiltä, jäädäänkö rasvaprosentin huomioon ottaen pinnalle kellumaan ? :)

Toivon vuodesta 2013 oikein hyvää vuotta. Uudenvuoden lupauksia en tee, mutta tietysti pyrkimystä parempaan.

Kaurilan kylälle ja kyläläisille toivon oikein hyvää ja toimeliasta (kuten aina) uutta vuotta. Samoin Tohmajärven kuntalaisille Hyvää ja yksimielistä uutta vuotta. Toivon, että yksissä tuumin päättäjät hoitaisivat kunnan asioita ja käyttäisivät voimavarat yhteiseen hyvään. Harmittaa vaan, että ainainen virkamisten mollaaminen jatkuu... Nythän on kaikki Riikosen syytä, muistan miten ennen se "syntipukki" oli Korpelainen, mutta onhan se joku oltava, jos ei muuhun kyetä...(oli pakko komentoida) 

Ystäville, sukulaisille ja työkavereille, oikein hyvää vuotta 2013. Te olette tärkeitä!
Samoin teille blogini lukijoille hyvää uutta vuotta.

1 kommentti:

  1. Moikka Pirkko!Hyvää loppuvuotta ja onnea uudelle vuodelle.Ihan samaa olen pohtinut kuin sinä,toivon vain terveyttä ,ihmisten välistä yhteyttä ilman politikointtia,myös päättäjille .Jatkuva toisten mollaus ja kunnanjohtajan arvostelu kielii huonosta itsetunnosta.Jos on varaa arvosteluun ,pitänee itse antaa ohjeet joista on jotain konkreettista näyttöä.Asioitten eteenpäin vieminen ja yhteisen kuntamme hyväksi vois joskus tehdä jotain muutakin kuin arvostella ja haukkua päättäjiä.Mehän heidät on valittu,ollaan vaan heidän tukenaan ja rukoillaan että saisivat ylhäältä viisautta,ei niillä ole helppoa aloitaa uudellakaan kokoon panolla.Olemme kaikki kuntalaiset vaatimassa jatkuvasti uutta,mitä me annamme heille,ei ainakaan voimaa toteuttaa mitään .Pitäis luopua jostain jo saadusta,mutta mitä vielä ,lisää vaan ruvetaan naukumaan .Mie en ymmärrä paljoakaan politiikasta,mutta sen tiedän ettei raha kasva puussa.Meillä on kovat ajat edessä,mutta jos me olisimme vähänkin tyytyväisempiä näihin palveluihin ,ei nyt oo vara mitään lisätä.Perupalvelut on hyvät ja erikoispalvelut jo hiukan maksaa,siihen pitää jo itsekkin osallistua,ei kaikkea saa vaatia ilman maksua.
    Matkastasi puheen ollen ,kerro sitten kuulumiset jos mekin lähetään suoralla lennolla maaliskuulla.Hyvää matkaa ja terveyttä ,hyvää uutta vuotta!Terveisin Anki ,terveiset myös Rekelle,Sepolta myös!

    VastaaPoista