maanantai 21. tammikuuta 2013

Lomalla
Viikko oltiin puolison kanssa Egpytin Sharm el Sheikissä lomalla. Eipä sitä yhdessä ollakkaan kotimaan ulkopuolella paljon lomailtu. Mutta, 30 vuoden yhteiselon kokemuksella ei ollu jännitteitä. On toisen tavat jo oppinut tuntemaan.
Viikko aivan erilaisessa ympäristössä meni mukavasti. Sää ei ollut siellä mikään kuuma. Tuulta ja viileyttä riitti. Mutta, keskipäivällä paistoi aurinko lämpimästi.
Retkiä tehtiin, levätiin ja syötiin hyvin. Siitä oli meidän loma tehty.
Kummatkin totesimme, että viikko on ihan riittävä. Mie varsinkin ole vähän huono lomailemaan kodin ulkopuolela montaa päivää. Yleensä yksi - kaksi yöseutua on ollut riittävä.
Tässä sitten kuva, mie ja Punainen meri :)
 Kuva: Meri ja mie.

Tänään sain niin hyviä uutisia, että se päihittää monet lomat ja monta monta muutakin asiaa. Kuusi vuotta on sairastumisestani syöpään ja tänään sain luvan jättää kontrollit taakse. Monta jännitystä on ollut matkan varrella. Eihän sitä koskaan tiedä mitä tulee. Mutta, nyt iloisin mielin eteenpäin elämässä. Olemalla kiitollinen ja nöyrä. Syöpä on sellainen sairaus joka ei "kunnioita" ennusteita eikä aina hyviäkään hoitoja.  Lähtötilanteeni ei ollut lohdullinen silloin aikanaan, mutta varmasti monet rukoukset ja hyvä hoito on kantaneet.
Nauttimaan aurinkoisista talvipäivistä...